maanantai 12. tammikuuta 2015

Soitannollista alkanutta vuotta!

Soitannollista alkanutta vuotta kaikille Vanajaveden Pelimanneille ja heidän musiikkinsa ystäville! Viime vuosi oli runsaskeikkainen, oli museo- ja syntymäpäivätansseja, pikkujoulukeikkoja sun muuta. Tämä vuosi alkoi vauhdikkaasti osan porukasta soitellessa vuotuisella Folklandia-risteilyllä (jo 20. risteily!) ex-tempore yöllä Pelimannin penkillä ja sitten vielä lauantaiaamuna Palkeisten mainososastolla.

Kunnolla vauhtiin päästiin sunnuntaina 11.1. JATS:n näytelmän ensi-illassa. Sali oli täynnä väkeä, soitto soi ja laulu raikui. Näytelmäsoitot jatkuvat tässä parin viikon aikana, joten vielä ehditte mukaan katsomaan näytelmää Kuljit vierelläin Turengin Työväentalolle, os. Kauppakuja 16. Junallakin päässee, asemalta ei ole pitkä kävelymatka. Näytelmän käsikirjoitus Timo Mäkynen ja ohjaus Oili Ruukki. Musiikista vastaa Vanajaveden Pelimannit, lauluissa jo monilta VVP:n keikoilta tutut Jaana Lamberg, Kaapo Lamberg ja Jarmo Tuominen sekä myös Timo Mäkynen, joka ei ole keikoillemme vielä ehtinyt mukaan.

Seuraavat näytökset ti 13.1. klo 18.30, la 17.1. klo 17 (Kaapo ei mukana tällöin), su 18.1. klo 15, ti 20.1. klo 18.30, la 24.1. klo 17 ja su 25.1. klo 15.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti